Hästön

Som alla vet så kommet hästön att komma nästa vecka då sso-teamet sa det det i den senaste uppdateringen. Jag är verkligen spänd inför hästön och jag tror verkligen att man kommer kunna resa dit själv nu. Om man kommer att kunna se andra där är dock tveksamt. Det kommer antagligen fungera som ett hemstall. Man har sina egna grejer och ser sina egna grejer. Men vem vet egentligen. På darkcore plattformen kunde man inte se varandra till en början men sen när det andra uppdraget kom och man kunde komma dit när man ville så blev det tillgängligt att se andra spelare där. Sso-teamet sa först att hästön bara var ett "testnamn" som de kallade projektet för när det berättade om det för oss första gången. Men nu verkar det faktist som att hästön kommer att bli det officiella namnet. Hur man kommer att kunna nå funktionen "hästön" är ju också en fråga som ställts. Jag tror att hästön är en av de låsta funktionerna vid anslagstavlan i ens hemstall. Vad den sista funktionen där innebär återstår ju att se. Hur hästön ser ut vet vi ju på ett ungefär. En ö mitt ute i ingenstans. Men vad kommer att finnas där egentligen? kommer vi verkligen inte kunna ha någon gräns på antalet hästar? Kommer dom verkligen få plats på den där lilla ön. Kommer det finnas ett stall på hästön? Kommer man kunna ha hagar?  En alldeles egen ö med ett eget stall och en massa hagar måste ju vara paradiset. Så jag hoppas verkligen att hästön fungerar som en inviduell ö man har för sig själv. Det skulle vara rena tortyren att dela hästön med alla spelare. Ett eget ställe som man själv äger. Men att ha det för sig själv kan ju bli tråkigt efter ett tag så jag hoppas på att man kan bjuda in folk som får tillgång till ens egen hästö. Elr att de som finns på ens vänlista bara får komma. Det skulle jag verkligen gilla. Jag ser verkligen fram emot nästa vecka och jag hoppas att hästön fyller mina förväntningar.
 
Har du en åsikt om detta så kommentera gärna! Det är helt gratis! <3
Här kommer dina hästar kunna vila upp sig ordentligt.

Araber och ponny

Jag älskar verkligen de nya araberna! De är verkligen superfina. c: När jag såg den gråa araben på bilden på sso hemsida så tänke jag att det verkligen var något för mig. Den kändes liksom självklar. Men när jag såg dom båda två i spelet så började jag att fastna för båda. Man kan säga att jag tyckte den gråa var lite "fulare" i spelet och att den prickiga "finare". På bilden trodde jag dessutom att den prickigas prickar var svarta och inte bruna. Jag har dock just nu en vit arab men den nya vita som kom hade en annan ton så kan kan nog tänka mig den eftersom att prickarna fanns på den också. Jag skulle ju också kunna göra som min kära vän westson och köpa båda två men jag känner att min plånbok inte håller för det. <3 Igår var jag också väldigt trött och Jen fick mig nästan att köpa den med prickar. Gör inte om det Jen! <3Tur att det inte blev så för jag behöver lite tid att tänka över detta köp. Men de lockar en verkligen! *-*
 
Har du en åsikt om detta? Kommentera gärna! <3
 
Supersöta hästar.

Dagens outfit

Ignorera det gulliga grisansiktet för det ska egentligen inte vara med <3

Redigering åt Sal

Redigerade den här åt sal här som dagen men jag glömde att lägga upp den. Så jag gör det nu istället :D
Jag tror att sal tyckte den blev för grön men jag ville ha den vårig så den får vara så här. :D

Dagens fråga

Vad heter din senaste köpta häst?
 

Min senaste köpta häst var en vit arab vid namn Skywalker aka Luke. c:

Novell

Förlåt för att jag inte har bloggat. Men jag har haft fullt upp. För det första så har jag träffat en ny vän jag tycker om väldigt mycket. :) Mycket tid har gått åt att få lära känna henne. Vi är lika galna båda två. Sen håller jag också på att skriva en novell vid namn "Raise the dead" Vet dock inte om den blir av men vi får hoppas. Det händer så mycket just nu. massor jag är glad över. Både irl och online! <3
Bilden är inte riktigt färdig men jag välde att lägga upp den ändå :)

Otacksamma unge

Ikväll så har jag faktist sålt alla mina dubletter från tomten eftersom att jag bara tycker att det tar plats och är onödiga. Det kanske inte är så jättesnällt mot den stackars tomten men han kunde faktist bara ha gett mig lite jorvik shillings från början så hade inte det här behövt hända <3. jag har nu skrapat ihop ca 5000 jorvik shillings som jag kan köpa någonting superfint för. Så jag får tacka tomten ändå <3
 
Synd att kläderna var begagnade annars hade jag nog tjänat in massor med pengar ;)

Älskade kommentarer <3

Något jag verkligen älskar är när folk kommenterar. (inte elaka kommentarer såklart) Kommentarer gör mig väldigt glad och det hjälper mig mer än vad ni tror. För det första så ger det mig mer ork att blogga. Det ger mig mer inspiration jag jag blir faktist allmänt gladere. c: Så jag tackar alla er som kommentarer och för att ni fortsätter att läsa min blogg. ni alla är guld värda. Älskar er <3
här bjuder jag på en bild av Jens badboy Loke <3 (jen har du hört att Loke har en flickvän?)

Dagens fråga

Vad heter din SSO-blogg? (om du har en)
 
Tänkte att jag ville upptäcka lite nya intressanta bloggar att läsa så det är bara att kommentera för det är helt gratis! :D

Novell

Jag funderar på tillfället att skriva en  liten novell i ca 5 delar. Namnet på den är "Raise the dead" Namnet kan verkligen få det att verka som en serie med zombies. Men det finns faktist inga spår av några xombies alls i denna novell. Så detta kommer verkligen att bli intressant och jag hoppas att ni är intresserade av att läsa den. 
 
I nuläget så har jag inte bestämt om novellen bara ska läggas upp på bloggen eller om jag ska lägga upp den både på min insta och på bloggen. Vad tycker ni? 
 
Om det blir så att jag skriver en "novell"  så kommer jag med mer info om den senare.
Arkivbild (usch vad läskig den gubben är ;_;)

Assassin's creed 3

För ungefär två veckor sen så hade steam REA på assassin's creed 3 och jag passade på att fynda deluxenverionen för ynka 130 kr. (Steam är ett program där man köper spel för er som inte vet.)
 
AC3 är verkligen ett jättebra spel och det återspeglar verkligen tiden jättebra som spelet utspelar sig i. Hästarna på AC3 är verkligen intressanta men de är verkligen inte som sso-hästarna. De ser fösrtås mycker verkligare ut men de här är verkligen veklingar jämfört med våra kusar.
 
För det första så kan de inte hoppa ner för klippar för där är det en osynlig vägg. Men bara när man sitter på en häst. Kliver man av hästen så kan man hoppa ner från vad som helst. Om du tappar bort din häst eller om den fastnar någonstas så har du såklart en visselpipa som du blåser i. Då kan du rida iväg mot horisonten med din nya häst och skita i den gamla som inte ville hoppa ner från en en meters klippa. (Denna process återupprepar väldigt ofta tyvärr..)
 
Eftersom att jag tröttnat på att blogga om sso hela tiden så hoppas jag på att det är lungt med er att jag bloggar om andra spel och annat roligt som hänt mig också. Bloggandet om sso kommer såklart inte att försvinna men det känns bra att variera lite.

I miss these

Detta är ett hår som jag verkligen saknar. Och det skriker verkligen "Kate!". Samtidigt så gillar jag verkligen det jag har nu. Det jag har nu är verkligen dyrt och det blir ännu dyrare om jag ångrar mig om jag byter.
 
Sen har vi ju också mitt gamla röda jag verkligen gillade och det var verkligen ett Katehår. Jag måste nog säga att alla röda hår är Katehår.
 
Vilket av dessa hår tycker ni skriker mest Kate?
 
Långt platinablont:
Långt mörkbrunt:
Långt rött:
Uppsatt rött:
Kort rött:
Ursäktar för den dåliga kvaliten på vissa av bilderna men vissa av dom är som sagt väldigt gamla.

Loke..

Minns ni denna kyssbilden jag gjorde på loke? Jag ångrar den faktist rejält. Han är en sån skitstövel och jag fattar inte hur någon kan vilja ha honom efter de här uppdragen (om man bortser från Jen då. <3 Loke är Jens badboy.) Jag hoppas verkligen att min uppfattning av honom som jag har nu ändras när del två på dessa nya uppdrag kommer. Annars så kommer Loke antagligen vara lika hatad som James. Förutom att Loke är snygg och det är inte James.

Redigering åt Bat

Fick för någon dag sen en liten bild av min kära Bat som jag la massa arbete för att få riktigt riktigt finfin. Resultatet blev riktigt bra och jag är verkligen nöjd med mig själv.
 
Resultat:
Orginal:
 
 
 
 
 

Ny vind!?

När jag för en dag sen sprang förbi gården där det finns två hemska små barn vid namn Hannibal och Alexander och då fick jag syn på lite glitter framför en dörr. Bestämde mig såklart för att kolla in den och när jag kommit in så ser jag att den byggnaden numera är en vind. Jag vet att det inte var det när Skördebygden öppnades. Frågan som ställs inuti mitt huvud just nu är om vi någonsin kommer att få använding av alla dessa vindar. Vi har ju bara haft uppdrag i ett fåtal av dom och det var mest bara att hämta något litet. 
 
Vad tror ni egentligen om alla dessa vindar? Kommer vi att få användning för dom alls?

Dagens fråga

Vad tycker du om fikauppdateringen?
 
Själv så tycker jag att tanken är väldigt bra, men det förstörs lite eftersom att jag verkligen hade förväntat mig mer. T.ex att kunna äta grejerna man köper och att de inte försvinner så fort. Kanske t.o.m att bara det man äter försvinner och att tallriken/koppen är kvar. 
 
Att dra ett förmål från ryggsäcken till glitter har vi gjort för många gånger och det hade verkligen varit kul med nytänk.
 
Men som sagt så gillar jag uppdateringen ändå och man får tänka på att det är lite semestertider.

Fikastund

Igår så kom det en ny funktion. Café funktionen. Jag tycker verkligen att detta är en trevlig funktion som jag uppskattar väldigt mycket. Att bara få sitta ner och ta en paus, köpa lite fika och umgås med sina vänner. Jag tycker också att det är väldigt roligt att det erbjuds olika saker att köpa beroende vilket café man är på. Det gör så att man kännetecknar caférna för vad de har att erbjuda. Det ger det också mycket variation. Sakerna som finns att köpa är också relativt billiga och det gör att man lätt sätter sig ner vid ett café och tar sig en fika.
 
Jag och Tiff drog senare iväg på en liten fikaturné där vi besökte alla fik på hela jorvik. det var väldigt roligt och vi träffade väldigt trevliga människor.
 
När en funktion är nysläppt så kan det lätt gå överstyr och jag tror att vi slösade över 1500 js var på bara fika.
 
I slutet på våran fikaturné så fick jag irl reda på att vi skulle åka iväg på middag hos trevligt folk. Alla mina kära vänner på sso blev helt förkorossade när de såg mig logga ut. Eller det är ju det jag hoppas på iallafall.. 

RSS 2.0