Lägga ner bloggen?

Funderar just nu på att lägga ner bloggen. Jag har nu bloggat i ett helt år om sso men det känns inte roligt längre. Känns som att jag slösar bort min tid med att försöka driva en blogg. Och jag vill inte känna mig tvingad att blogga. Jag har haft det underbart med bloggningen men det känns som att det tar stopp här. Jag lägger hellre tid på mina vänner än en blogg som på sistonde bara gjort mig olycklig. Det är inget tvång att blogga så varför har jag en egentligen. Till en början så var det nog bara för att kunna skriva om vad jag gjort men när jag fick mer och mer läsare så kände jag mig mer eller mindre tvingad till att blogga.
 
Design och sånt tycker jag ät jätteroligt men när det kommer till bloggandet så känns det bara jobbigt ibland. Borde kanske göra om bloggen till en slags webbsida istället för en blogg kanske. Min instagram blir nog lite lättare att hålla kvar även fast den inte är så uppdaterad. Men där kan ni följa mig om nu skulle ha lust med det. Självklart så kommer jag fortfarande att lotta ut en fribiljett till dbc och efter det så får vi se.
 
Jag älskar er <3
 

Mitt nya smink <3

För några veckor sedan så köpte jag ett nytt smink. Det är första gången någonsin som jag byter smink och jag har verkligen blivit fäst vid mitt gamla. Men detta var verkligare och det hade mer djup så jag kände verkligen för att testa det. Hittills så är jag verkligen nöjd och det är ett smink som sticker ut.
 
Men vi får se hur länge jag har det innan jag byter tillbaka. Om jag byter tillbaka vill säga.
 
Jag vänjer mig nog snart och jag lär älska det mer än mitt gamla <3
 

Färjorna och Jorvik city

Idag så fick vi färjor till jorvik och de är faktist riktigt roliga och praktiska. De går relativt fort för att vara helt gratis. En grej som är synd är att man inte kan se när man åker i färjan utan man får sitta och glo på en karta istället. Men något som då fångade min blick var längst till höger på kartan där det står Jorvik city. Våran andra karta som man kan ta upp när man vill är inte riktigt så stor än. Så man ser inte det området där Jorvik city ligger.
 
Jorvik city verkar vara dubbelt så stort som silvergladebyn och det verkar också vara Jorviks huvudstad. Tunneln i slutet av eldstigen i Firgrove verkar vara vägen som vi mst ta när vi ska till området där Jorvik city ligger. Det ser också ut som att man kommer kunna ta färja till Jorvik city. Vi får bara vänta och se vad som händer. Jag hoppas att detta nya område öppnar snart för jag blir bara mer och mer nyfiken på hur det kommer att se ut.
 

Ny bloggdesign

Efter två veckor utan bloggning så är jag tillbaka med en ny fräsh och fin bloggdesign. Jag har kämpat med den ett tag och jag hoppas att ni gillar den. Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker och ni kan också skriva om ni ser någon bugg i designen. 
Arkivbild <3

Ingen bloggning

Jag har nu inte bloggat på två veckor och jag ber om ursäkt för det. men efter att jag kom hem så fanns det bara läxor och ingen ork alls. Det har varit skönt även fast jag skäms lite för att ni fått kika in här varenda dag. Ikväll så ska iaf min nya design upp och tävlingen ska snart läggas upp. Min kärlek till er alla <3

RSS 2.0