Äntligen!

Just nu känns det som att en tyngd släppts från mina axlar. Elliot är äntligen level 15. Nu ska jag bara levla min arab och min oldenburgare. Har verkligen käpat med att levla upp min freser för det har verkligen inte varit kul upp till level 10. På level 10 slutade jag levla den. Levlade nog inte på 4 månader. Men nyligen så har jag börjat tycka att levling är rolig igen. Så nu är min älsklingskuse färdigtränad! <3
 
Om 34 dagar så fyller min blogg ett helt år! och det ska firas med en tävling som har ett mycket finfint pris. Mer om detta i ett annat inlägg.
 

Dagens fråga

Hur många hästar har du skickat till hästön?
 

Själv så har jag skickat en häst. Men jag tog tillbaka den efter 30 sekunder. (detta kan ni läsa om i ett tidigare inlägg)

Lata Kate <3

Skickade min kära kuse Elliot till hästön här om kvällen. Jag tror verkligen att han trivdes dom 30 sekunderna han var där. Ja, ni hörde rätt. 30 sekunder :D Det var så att han behövde levlas och han hade röd smiley så vem betalar inte 1200 starcoins för en gul smiley då? ;) den lilla saken hade inte levlats på ett tag och hade varit fast i level 10 en lång tid. Men nu är han snart i level 14 och det är så skönt att jag snart kan börja levla nästa häst! :D
 
Har ni använt detta knep någon gång för att få din häst på bättre humör?

Nya vackra hästar har anlänt!

Hej allihopa!
Fler söta Arabiska fullblod, en vacker Selle Francais och en ny frisyr till de Arabiska fullbloden är nytt i denna veckas uppdatering.

Nya hästar:
- Två fina Arabiska fullblod i färgerna Sabiano och Brun och en vacker vit Selle Francais har kommit till vår kära ö. Du hittar dem i Valedale och i Silverglades hästsportcenter.

Vilka skönheter!
Vilka skönheter!

Häststylist:
- En ny frisyr till de Arabiska fullbloden finns nu hos Häststylisterna på Jorvik. Häststylisternas butik har också fått sig ett ordentligt lyft och du kan nu se din hästs nya frisering i fler kameravinklar. Rid dit och kolla vilken frisyr ditt Arabiska fullblod passar bäst i!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Kate's åsikt: Älskar verkligen de nya hästarna! Så underbart fina <3 Just nu så sitter jag och funderar på hur de ser ut i spelet och jag oroar mig för att den längst till vänster bara kommer att se ihopsmetad ut. Detaljerna är antagligen inte lika fina i spelet. Jag tycker också om att en ny arabfrisyr har kommit och det ser ut som att den kommer att vara lite vågig. Att man nu kan se sin häst i olika vinklar när man byter frisyr är också helt underbart och det är verkligen något folk har önskat väldigt länge. Med andra ord så tycker jag att denna uppdateringen var helt okej.
 
Vad tycker ni om uppdateringen?

Underbart segt <3

Igår så la jag märke till att min internet anslutning var väldigt seg. Men jag insåg inte hur illa det var förens jag såg den här andra spelaren. Jag har aldrig varit med om att någon sett ut såhär för mig tidigare. Murre berättade för ett tag sen att hon sett mig se ut såhär och att de berodde på stt hennes internetanslutning var väldigt seg. Fick till och med en bild på mitt vackra jag haha. 
 
Har ni någonsin varit med om detta eller känner någon som har det? Berätta gärna! :D

Efterbliven hezt jao

Förra veckan när min kära pelle höll i ett event så fick jag syn på denna fula och efterblivna saken. Jag visste redan att det var justins gamla häst men jag hade aldrig lagt märke till att den varit så konstig. Skelande ögon och bara allmänt konstig. Ja, en sån här stackare får man jättemycket medlidande för tyvärr. Men man kan inte undgå att den är väldigt udda..
 
Vad tycker ni om denna häst?
 
Vill också berätta om att jag snart släpper en ny design till bloggen. Men vi får se hur länge den håller eftersom att jag redan börjat skissa på ännu en. xD
 

Flum i Fort pinta <3

För några veckor sedan när jag var på disco med min kära vän Julie så fick jag jag för mig att jag skulle springa in i en vägg. Vi dansade först en stund och sen tog jag sats men såklart så händer det otänkbara. Jag fastnar i golvet och det är bara mitt huvud som syns. Julie frågar hur det gick med mig och min mördande blick är det hon får till svars. Eftersom att min stackars häst jag aldrig matar har röd smiley så pallar jag verkligen inte att ringa hem och springa tillbaka så jag sitter fast där i giolvet ett tag med ett huvud som sticker upp. 
 
Sedan bästämmer jag mig för att minimera sso och när jag sedan kommer tillbaka efter 20 minuter så har jag kastats upp från golvet och min älskade Julie ropar på mig. "Jag är fri" tänker jag och jublar medan alla andra på discot stirrar på mig konstigt.. <3 Men jag kom loss iaf c:

Dagens fråga

Vilket är ditt favoritplagg på sso?
 

Mitt favoritplagg måste nog vara de svarta jeansen. De är väldigt snabba och väldigt snygga. De går att använda till tvälingsoutfits och till andra outfits som innehåller svart.

Hårdekorationer!?

En sak jag tänkt på länge är de här hårrosetterna som finns på npc's som Catherine. Kommer vi att få tillgång till de här rosetterna snart och kunna anväda dom. För ganska länge sen så la sso-teamet till så att man kunde ta bort sin hjälm men det är bara en själv som ser det. De här rossetterna kommer knappt synas så betyder det att kunna ta bort ens hjälm så att det syns för alla kommer samtidigt? Det är något jag verkligen hoppas på.
 
Vi fick också se det i den nya alla hjärtans dag bilden på nyheter på sso's webbsida. Tjejen på bilden där har en röd rosett i gåret precis som Catherine. Så det verkar som att dessa rosetter kommer att dyka upp snart.
Klä upp dig själv och din häst till Alla hjärtans dag!

Fashion! eller hur var det nu?

För ett par veckor sen så slog jag och några i dbc vad om att den som hade på sig fula kläder längst skulle vinna en massa massa ära och beröm från de andra medlemmarna. Tyvärr så blev det aldrig någon vinnare eftersom att alla dorg sig ur dagen efter. haha. Under denna tid som ful sso'are så köpte jag nästan en ponny efter lite tvång. Men jag stod emot! :D visst är jag duktig? c: 
 
Förra veckan i dbc så hade vi också fashion week där förloraren på varje event fick klä sig fult en hel dag. Jag "forlorade" tisdagens event. Eller rättare sagt så blev jag faktist vald :( Frodo som vann eventet fick välja vem som skulle klä sig fult. Och det blev jag </3Annars så hade jag det toppen och förutom de fula kläderna så var det helt underbart
 
På Jens blogg så hittar ni ett inlägg om hur jag såg ut under den dagen på veckan då jag var tvungen att klä mig fult. Det inlägget hittar ni HÄÄÄR<3

Nu jäklar!

Nu ikväll så tog jag mig själv i kragen och levlade upp min kära Elliot i level 11. Jag varken sköter eller levlar mina hästar längre vilket jag vill få ändring på nu. Men den kan ju vara all cola jag drack ikväll som fick mig att vilja levla. Men jag känner att jag måste få upp honom i level 15 någon gång. Funderar också på att skicka alla hästar förutom två för att kunna fokusera på just den hästen och dess träning. Så jag hoppas verkligen inte att jag köper mer hästar förens jag levlat upp de jag redan har. Men nu när jag tänker på det så mår jag bara illa vid tanken på hur mycket levling det kommer att bli. Men man måste ju spara star coins på något sätt. Am i right? ;)
 

Dela inte din kontoinformation

Starstable-teamet har tagit upp detta en gång innan och jag tycker verkligen att det är superviktigt att vi sprider detta då detta är ettvädigt stort problem. Många blir av med sina hästar, utrustning osv just på grund av detta. Så var uppmärksamma och lyssna på vad sso-teamet har att säga! <3
 
VIKTIGT:
Vi vet att det kan vara lockande att dela sitt Star Stable-konto med sina vänner. Bästa vänner delar allt, eller hur? Fel! Vad som än händer med ditt konto så är ditt ansvar.

Om någon som använder ditt konto:
  • Betalar med stulen betalningsinformation...
  • Använder olämpligt språk eller mobbar andra spelare...
  • Bryter mot några andra av våra användarvillkor...
...blir du antingen avstängd från spelet eller permanent bannad.

Dela inte din kontoinformation!
Dela inte din kontoinformation!

Vi arbetar alltid för att upprätthålla säkerheten på dina konton för att vara säker på att ingen annan kan stjäla din häst, ha sönder din karaktär eller låtsas vara du. Vi måste kunna garantera att Star Stable är ett roligt och säkert spel för alla. Vi vill inte spendera tid på att räkna ut "vem" som använt ditt konto och brutit mot reglerna.

Kontakta support om:
  • Någon trakasserar dig och vill ha din kontoinformation
  • Någon säger att de ska köpa Star Coins till dig
  • Någon låtsas vara en Game Master
Vi vet att man alltid vill känna att man kan lita på sina vänner till 100 procent. Men det är oerhört viktigt att hålla sin kontoinformation privat. En vän som tjatar om att byta kontoinformation är helt enkelt inte en bra vän. En bra vän är någon som du har roligt med!

/Star Stable-gänget

Ny frisyr <3

För några dagar sedan så bytte jag till denna dyra frisyren för 300 star coins. Jag har länge velat ha den men jag var osäker på den eftersom att den är väldigt kort. Färgen är dock to die for så det blev att jag köpte det ändå. Men precis innan det så köpte jag jens svarta långa hår för 40 star coins bara för att jävlas <3 Fy vilken slösare jag är.. Men jag är väldigt nöjd med mitt köp och ångrar det inte även fast det var dyrt. Jag vill vara unik och då köper jag gärna en ny frisyr.
 
Om ni kollar till höger ut på ängen så kan ni se en viss Evelina Westson som är ute och promenerar <3

Autograf nr 2

Detta blir då min andra autograf. Vill man ha en så är det bara att komma fram! ^-^
Bilden togs för ett tag sen. Jag har bara inte orkat ladda upp den c:

Dagens fråga

Vilken klubb är du med i för tillfället?

Själv så är jag med i klubben Diamond bubbles company och jag stortrivs!

RSS 2.0