Ladies night <3

I lördags så hade dbc alltså våran dbc award men iår så bestämde vi oss för att kalla den "Ladies night" Under kvällens gång så hade jag jättetrevligt och vi umgicks och lekte roliga lekar som "under hökens vingar". Vi hade också en slags frågesport nere vid moorlands paddock. Den gick ut på att följa hela banan och ta sig fram så fort som möjligt till mål genom att svara rätt på frågorna Jen gav oss. Det var ju inte skärskilt lätt kan jag säga er men jag kom ändå två steg vilket jag är väldigt nöjd med. 
 
Till slut så tog vi oss till barneys silo för att äta våran festmåltid men i dbc så är vi ju väldigt flummiga och det slutade med att vi hade ett matkrig. Jen plockade sedan undan maten eftersom att vi alltis ställer till med kaos när mat är inblandad. (Vi tog dock tillbaka maten sedan och slängde den på Jen...) Sedan så fick vi reda på vilka som vunnit de fem kategorierna. Jag minns tyvärr bara en av dom eftersom att jag var nominerad till den. DBC's farligaste var Jag aka Kattis, Sylvie Yellowstone aka Svullo och Sabrina Mountainnight aka Sabbe nominerade till. Jag trodde verkligen inte att jag var farlig. ;) Sabbe var iallafall den som vann kategorin eftersom att hon var farligast så se till att passa er för henne. Jen avslöjade sen vilka som var nominerade till dbc-boxen.
 
När vi var färdiga med vårat lilla måltid (matkrig) så drog vi oss vidare till grillplatsen borta vid gravarna. Vi satt en stund och bara pratade och hade trevligt. Desto längre tid som gick testo mer steg spänningen. Jen tog bort de fem nominerade till dbc-boxen en efter en tills det bara var två kvar. Tillslut avslöjade Jen vem som vunnit och det var ingen mindre än Natalie Season. Grattis Grattis Natta! <3 Man märke på lilla stackars Natta att hon var lite smått chockad men samtidigt väldigt glad och jag tycker verkligen att hon förtjänar dbc-boxen. Grattis åter igen <3
 
I slutet av kvällen så samlades alla för att ta ett familjefoto i fort pinta vilket blev väldigt lyckat efter mycket slit, skadade medlemmar och lite flum. Vi drog oss sedan in  till descot och hade våran kända DBC-hög. Jag och north försökte såklart att skapa en egen hög som skulle vara mycket coolare än den andra. Vi insåg dock sedan att det var lönlöst och vi bestämde oss för att joina den gamla. Vi medlemmar blev sedan frisläppta av Jen och vi bestämde oss för att bombardera hela Fort pinta med fyverkerier. Min kväll med DBC var helt underbar och även fast jag skrivit så här mycket text så känner jag att jag inte fått med allt ändå.
 
Under kvällens gång så förlorade stackars jen sin älskade peruk för en tredje gång. <3 Min hörsel blev också försämrad pga av att någon liten busig sak i DBC tryckte in spetsig sallad i dom. det är fortfarande oklart vem det var som avled efter att ha blivit spetsad av den spetsiga salladen
 

Den nya fina raketen

Det här är då en av de nya fina raketerna som kommit till starstable nu inför nyår. Jag tycker att raketen är väldigt fin och väldigt unik. Den är verkligen noggrant gjort och jag blie lika förundrad varenda gång den blir uppskjuten. 
 
När raketens skutits upp får man se orden "star stable". När jag ser det så tänker jag på just starstableonline och vilket fantastiskt år det har varit. Jag tänker också på det nya fantastiska året som vi har framför oss. 
 
Imorgon på nyårsafton så kommer jag att åka iväg till mina fina vänner och jag kommer inte att vara inloggad på starstarble alls under kvällen. Tycker att det är väldigt tråkigt att jag inte får se alla fina fyverkerier på starstable men samtidigt så sitter jag hellre med familjer och vänner och tittar på raketer i det verkliga livet.
 
Tack Justine Southbell för att du hjälpte mig skjuta upp ett par raketer även fast du var upptagen.
 

Dagens fråga

Var ligger din favoritplats i Starstable.


Min favoritplats i sso måste nog vara äppellunden. Den är så mysig, fin och ofta väldigt tyst. 

Mitt tävlingsbidrag

Igår så blev jag färdig med mitt tävlingsbidrag till Sally Lightbridge's bloggtävling. Blev faktist väldigt nöjd och det var väldigt roligt att göra den med en ritplatta.
 

Nya trenden

Så här kan det se ut när jag och Mydde chattar. Det brukar oftast vara ganska flummigt, men idag så uppfann vi faktist en helt ny trend. Vi har bestämt att alla måste lyda denna nya trend annars så är ni kaktusar. <3
Muuuu jag är en fisk <3
 
Snart så åker jag iväg för att äta middag hos några vänner men det betyder fortfarande att ni ska fortsätta att kolla in bloggen under dagen eftersom att jag fixat minst ett tidsinställt <3
 
 

Gott nytt år allesammans!

Hej allihopa!
Gott nytt år och tack alla spelare för ett fantastiskt år! Ni anar inte hur glada vi är att ni spelar och att ni tycker om Star Stable lika mycket som vi gör. Nu ser vi fram emot ett fantastiskt 2014 tillsammans med er!

Nyårsbutiker:
- Samla alla dina vänner och klä upp er till nyår! Det finns nyårsbutiker fullproppade med pampiga raketer och superfina klänningar i alla stora byar runtomkring Jorvik.

Raketer:
- Skjut av raketer med alla dina vänner och fira in det nya året! Raketerna går att avfyra på bestämda platser runtomkring på Jorvik. Raketerna hittar ni i nyårsbutikerna!

Tips! Avfyra raketerna tillsammans med dina vänner så blir fyrverkeriet ännu mäktigare!

Gott nytt år!
Gott nytt år!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider är uppdateringen den 1:e januari, flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Gott nytt år,
Star Stable-gänget
 
Kate's åsikt: Jag älskar verkligen fyverkerier och det ska bli så kul att få skkjuta iväg dom med mina vänner. Jag tycker också att det är väldigt intressant med de nya klänningarna och jag kan inte vänta med att få se dom.

Torsdagsuppdatering

Idag är det ju en lite speciell dag för vi har inte en onsdagsuppdatering utan en torsdagsuppdatering. Det är tillräckligt speciellt för att den ska få en helt egen kategori. Det blir då lättare att hitta de här speciella uppdateringarna. 
Tror ni att det kommer fler uppdateringar på torsdagar?
Arkivbild
 

Dagens fråga!

Fick du allt du önskade dig på Julafton?

Ritplattan är här <3

Detta är då min första redigering som jag gjort med min nya ritplatta. Jag är sjukt nöjd med ritplattan men mindre nöjd med bilden. Måste öva på min signatur lite ser jag också. Vad tycker ni om bilden?
 
 
 Detta är en bild som jag redigerat på förut men jag tog den ändå för att testa på min nya ritplatta eftersom att jag verkligen av någon anledning älskar denna bilden. Jag suger fortfarande och är inte speciellt van. xD
 

GOD JUL!

Idag är det julafton jag då orkar jag inte blogga utan vill spendera tiden med att umgås med min familj. Ha en jätte trevlig dag alla finare läsare! <3
 

Dagens fråga

Vad har du önskat dig i julklapp? 
 
Själv så har jag önskat mig en ritplatta ;)

Den magiska julnatten

Ett uppdrag jag verkligen gillar är "En magisk julnatt" som man kan hämta från tomten i Jarlaheim. Uppdraget är väldigt annorlunda och roligt. Vi har faktist aldrig fått något liknande innan. Att få flyga över en stor stad och slänga ner julklappar i alla skorsstenar. Väldigt fyndigt av sso-teamet. Tycker verkligen att det ska komma liknande uppdrag (gärna huvuduppdrag) för jag tror att det skulle göra det riktigt spännande för detta juluppdrag är ju bara tillgängligt över jul.
 
Men det finns verkligen förbättringar som skulle kunna göras på detta juluppdrag. För det första så tycker jag verkligen att det är svårt att trycka vissa av skorsstenarna och om man missar en av dom så måste man först göra färdigt uppdraget och sen starta uppdraget igen. detta är väldigt irriterande för när jag bara hade en julklapp kvar att dela ut så behövde jag åka om hela rundan med släden igen. 
 
 

Har ni tänkt på...?

Har ni tänkt på att staketet vid svinstian nedanför Jorviksstallet har en grind som man kan öppna och stänga? Jag tycker att de är riktigt fyndigt av sso-teamet att testa en sån här sak för efter varje onsdag så har denna grindens funktioner utvecklats. T.ex förut så öppnades grinden automatiskt när man gick in i den. Medan nu måste man trycka på det blåa glittret för att öppna den. Detta är en funktion jag gärna skulle se på vid alla hästhagar som finns i skördebygden och eventuellt komma till resten av jorvik och inte bara skördebygden.
 
Vet inte om alla märkt detta eftersom att jag inte sett det på några bloggar alls. Men det här har ändå funnits ett tag och därför skriver jag det här.
 
 
 
 

Sally Lightbridge's tävling

Sally håller jsut nu en redigeringstävling med två katekorier där man kan vinna fribiljetter och starcoins. Så om det är något ni känner att ni behöver så tycker jag att ni ska kolla in och läsa infon sally har skrivit om tävlingen. Tvälingen hittar du HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR skynda er! Tävlingen avslutas den 30e december.
 
 

Skywalker

Detta är då min älskade Luke som jag köpte igår. Jag kände verkligen att han var menad för mig och jag har alltid velat ha en vit arab. Även fast jag inte gillade hur araben såg ut på sneakpeak bilden så älskar jag verkligen hur den ser ut i spelet. Helt underbar. Luke's info kommer att komma upp inom kort.
 

Ritplatta

I förrgår innan jag deltog i Kims video så köpte jag och min fina fina pappa en ny ritplatta som jag kommer att få till jul. Jag kan verkligen inte vänta med att få börja använda den och redigera med den och jag vill att det ska bli julafton NU! Det kommer verkligen att bli intressant för mig att se hur jag kan förbättra mina hårredigeringar med ritplattan.
 
Wacom intous small
 

Dagens fråga

 
Har du köpt en arab? Och om du har det, Vilken köpte du?
 

Guess what?

Mer info imorgon <3

Kan den vita vara något för mig?

Sitter här och funderar på namn till den vita Araben då det är den jag tänkt köpa. de är verkligen gudomligt söta <3Underbara Arabhästar!

Den färdiga videon

Sent igårkväll så la Kim upp den här videon. Han är superduktig på attt klippa och få det roligt och underhållande att titta på. Så även fast jag skäms lite för min röst så var videon riktigt rolig att titta på. Tack igen kim.

Jenpens superfina video <3

Jen gjorde igårkväll denna videon med en massa bilder där man får följa dbc sen klubben skapades. Blev helt varm när jag såg den och kunde inte låta bli att skicka ett litet hjärta till min älskade Jen. <3 

Arabiska Fullblod

Idag så kom de Arabiska fullbloden och jag tycker att sso-teamet fått till dem riktigt bra. Min favorit i nuläget är palominon, men jag har också funderat på att köpa den vita.
 
Vad tycker ni om araberna? Vad är bra? Vad är dåligt? Vad hade kunnat vara bättre?
 
 
 
 
 

Arabhästar har kommit till Jorvik!

Hej allihopa!
Julstämningen på Jorvik blir bara bättre och bättre för varje dag som går och Jorvik är juligare än någonsin!

Juluppdrag i Silverglade:
- Nu är vi inne på den sista slutspurten innan allt julstök ska vara klart! Fortsätt hjälp invånarna i Jorvik med julstöket. När du väl har utfört alla juluppdrag så väntar säkerligen en rolig överraskning eller två!

Nya hästar:
- De efterlängtade Arabhästarna har kommit till Skördebygden! Araberna har en helt unik modell och de tar sig fram på ett lätt och elegant sätt. Dessa skönheter finns i färgerna svart, skimmel och palomino och du hittar dem hos familjen Goldspur! Man måste vara en erfaren ryttare för att kunna rida på Arabhästarna. Därför måste din karaktär ha nått upp till level 10.

Underbara Arabhästar!
Underbara Arabhästar!

Dagliga julbestyr:
- Jultomten i Jarlaheim behöver hjälp med julklappsutdelningen! Rid och prata med honom och se om du kan hjälpa till på något sätt. För alla dagliga juluppdrag får du antingen Julfragment eller Julönskningar! Kolla under dagliga uppdrag i din uppdragslogg för att se vilka Jorvikbor som behöver hjälp. 

Julsticknings-bugg:
- Igår hade vissa spelare problem med att slutföra julbestyret "Sticka julstrumpor". Vi har nu gjort en uppdatering och uppdraget finns tillgängligt även idag för de som inte lyckades slutföra uppdraget. Som kompensation kan man tappa glögg hos Baronessan även på onsdagar, man kan stoppa ännu fler korvar på fredagar och julstjärnan blåser bort även på tisdagar!

Uppdateringar framöver:
- På grund av juletider kommer uppdateringen onsdagen den 25:e december bli framskjuten till torsdagen den 26:e december!
- Samma gäller uppdateringen den 1:e januari, den är flyttad till torsdagen den 2:a januari!

Juliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Kate's åsikt: Hyffsad uppdatering ändå. Juluppdrag visste vi att vi skulle få och samma sak med araberna pga sneak peak bilden från igår. Men ingen skymt alls av hästön vilket förvånar mig lite. Så antagligen komer vi att få hästön nästa vecka istället. Sso-teamet har ju inte riktigt avslöjat någonting än.

Filmat med kim

I förrgår kväll så fick jag och Sal frågan om vi hade tid att vara Kims gäster i hans senaste julspecial. Vi tackade förstås ja.Hela inspelningen blev totalt en timme men eftersom det blev mycket tyst ibland så ska Kim såklart klippa avsnittet kortare. Jag hade väldigt trevligt och tackar kim för att jag fick vara med som gäst. 
 I avsnittet kom de flesta av våra uppdrag från rådsman i Silvergladebyn.

Onsdag imorgon!

Imorgon är det onsdag och som alla vet så kommer vi att få araber. Detta blev ju bekräftat eftersom att sso-teamet nyligen släppte en teaserbild på just araberna. Just nu vet vi att det kommer komma en vit arab och imorgon får vi helt enkelt se vilka fler färger det blir. Personligen gillar jag inte araberna alls och planerar verkligen inte på att införskaffa en. Jag tycker helt enkelt att de har konstig form och ögonen är faktist löjligt stora. Men vi får såklart se om jag ändrar mig imorgon. Vi har ju inte fått se hur hela araben ser ut.

My obsession.. c:

Oops. The vampire diaries är en sjukt bra serie och ni borde verkligen kolla in den. Nu har den dock en slags halvsäsongspaus och kommer inte tillbaka föränns den 23 januari. Denna de släppte i fredags tyder helt klart på att avsnittet är väldigt bra och det får mig bara att länga ännu mer. 

Hur det ligger till

Jag känner att jag vill testa att börja blogga igen. Pausen nu under december har varit jätteskön och jag känner att jag nu med nya krafter och nya tag kan göra ett nytt försök. Jag har också under min paus jobbat på en ny design som jag är riktigt nöjd med. Tänke också lotta ut en fribiljett till dbc inom kort. Såg också att rätt måga av er stanna och det vill jag verkligen tacka för. <3
 
Så denna veckan hade jag tänkt försöka komma igång igen och jag hoppas att ni känner för att fortsätta följa mig och mitt liv i starstable! :D

RSS 2.0