SCROLL TO TOP BUTTON!

Jag har nu installerat en så kallad "Scroll to top" knapp
Det är för att ni enkelt och snabbt ska kunna komma upp till toppen av min blogg utan att behöva scrolla med muspekaren! ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra Mistdawn

Hej! :) Ehm, jag undrar hur du kan få in bakgrunden i Mandas gratisdesign? :) Alltså, vet hur man sätter in oså, men när jag gör det, kommer bara bakgrunden lite mer än halva bloggen :o

Svar: Hej! c:jo du måste göra så här att lite under i stilmallen där du har satt in headern så står det en no-repeat du måste ändra den till repeat för att det ska funka! ^^ hoppas att det här hjälpte :) annars får du säga till!
Kate Mistwood

2013-06-22 @ 13:58:07
URL: http://Starstableyttarnas.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

oh, tack så jätte mycket, Kejt :D

2013-06-22 @ 16:39:13
URL: http://Starstableyttarnas.blogg.se
Postat av: Alexandra Mistdawn

Hej, förlåt Kate för dålig beskrivning. Men jag menar bakgrunden? Du har ju liksom en svart bakgrund som är Lucys, sen har jag en av Lucy fast som är ljusgrön istället, och undrar hur du kan få in hela? För, min bakgrund kommer bara upp lite mer än halva, resten är frt blå, och om jag ändrar till bara 'repeat' blir det vitt? :c

Svar: Joo det är svårt att se fel i stilmallen och svårt för mig att förklara. men antingen om jag får din inloggning till din blogg så kan jag fixa det elr så lägger jag upp ett inlägg med bilder för att visa :)
Kate Mistwood

2013-06-22 @ 16:44:39
URL: http://Starstableyttarnas.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0