Rätt säker...

Jag är rätt säker på att Johanna inte är magisk. Så varför flyger denna tjej? Förmodligen bara en bugg men vem vet... Vi alla kanske har fel ;D
 
 

Höjdskillnad

De här bilderna visar hur högt eller lågt du kan sitta beroende på häst och utrustning. Stephanie Snowhall var snäll att ställa upp som min modellkollega på dessa bilder.
 

Skit också

Klantig som jag är så råkade jag sova över av misstag. Jag fick lite nya uppdrag i Skördebygden men det var inte ånga alls. Sen så åker jag ju på semester på lördag så det gör detta köp ännu mer onödigt. xD
 

Starshine!?

Stötte på denna lilla filur i gröndal. tror nog att det kan vara Lisas häst Starshine. Lindas häst meteor sprang ju också vilse i en skog. han sa att han tappat bort sig. Så kan det ju såklart vara med strashine också. Men vi får nog reda på vem denna häst är i framtida uppdrag. ;)
 
Visst är han fin?
 
 
 

Min outfit till skördebygden.

Först så tänkte jag inte köpa en outfit till SB. Men nu ikväll när jag skypade med jen så fick jag ngt ryck och gick och gjorde det ändå. Färgen blev förstås svart och röd som är mina favoriter. Tycker faktist att Sigge klär sig väldigt bra i rött och svart. Men jag tror att jag betalade över 200 star coins för att fullborda min outfit. Pga dyra benlindor... wäh
 
Vad tycker ni om den?
 
 

Bottles from hell

Visste ni att man får fatal error om man går in i de här flaskorna vid Skördebygdenbron? Jag har gått in i dom säkert 4 gånger nu och jag har fått fatal alla gånger. Sjukt irriterande. Jag undrar verkligen vad fatal error beror på egentligen.
 
 

Skördebygden imorgon! :D

Imorgon så kommer vi äntilgen in i skördebygden. Bron är helt färdigbyggd nu och jag kan knappt vänta, Jag hra inte bestämt någonting alls. Vad jag ska ha för outfit vem/vilka jag ska rida in med. Jag kanske t.o.m rider in helt själv. Men den hästen jag rider in med lär bli min kära starthäst sigge. Tror att jag ska försöka att fixa en outfit till honom idag. Kommer såklart att använda min favoritfärg som är röd! haha ;)
Tröjan som jag vill använda till en outfit. tror att jag vet hur den ska se ut. bara det inte blir för dyrt xD
 
Funderingar kring sneakpeakbilderna:
Jarlaheim är en sån underbart fin by. Kan inte vänta med att få komma där.
 
Det här måste vara utanför jarlaheim. Buggnaderna innanför muren. Det är så kul när sso-teamet gör speciella hus för varje by.
 
 Denna skog är också underbart fint och jag längtar efter att få rida runt i den.
 
Tänk att få rida runt på de här fälten *-* man kan se en blå transport vilken är kul. Roligt med olika färger på dom. Stallet på bilden är också otroligt fin och jag undrar om man kommer att kunna ha det som hemstall.
 
 

Level 9

Den här kvällen så gick Elliot upp i level 9. Det går långsamt men det går framåt i alla fall.
 
 

Inte långt kvar

Nu är vi snart färdiga med bron till Skördebygden. Åh, Jag längtar så mycket! Hoppas verkligen att dom släpper nya frisörsalonger samtidigt som realesen, för jag behöver verkligen en ny frisyr. 
 
 

Den sista sprickan är stängd

Det är verkligen jätteskönt att vara beundrad med åskviggens cirkel. Här får ni en bild på min sista spricka någonsin. Fast vem vet, det kan ju komma fler! ;)
 
 

Mitt drömhår

Den här eftermiddagen så har jag suttit och redigerad mittdröm hår på sso. Det blev ett mörbrunt vågigt hår med röda slingor. Blev faktist väldigt nöjd med det. Hur tycker ni att det blev?
 
 

Dagens fråga

Min favorit hästras måste nog vara paint. om jag måste välja en. xD
 
 

Dressyrpass med Billy

Jag har inte ridit Billy på ett tag eftersom att jag har funderat på att sälja honom när södra jorvik öppnar. Men den dagen kommer närmare och närmare för varje dag och jag känner att jag inte är redo att släppa taget om honom. Han är ju min lilla dressyrhäst som jag älskar. Han är ju så söt lugn och snäll och jag har bestämt mig för att han ska följa med mig till jorvikstallet. 
 Min fina ängel <3
 
 

Förlåt..

Jag är ledsen för den dåliga bloggningen idag, Men idag så har jag varit sjuk och mått skitdåligt. Mer inlägg kommer förhoppningsvis imorgon. Hoppas att ni förstår. <3
 
 

Dags att laga bron!

Hejsan!
För att få tillgång till det nya området Skördebygden så måste en väldigt viktig bro lagas!

Nya uppdrag:
- Redan nu är det dags att reparera bron mellan Silverglade och den fantastiska Skördebygden! Rid till den trasiga bron nära Nilmers Högland och prata med förmannen Donald. Han verkar ha lite svårt att göra det alldeles själv... 

Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!

Hjälp Donald laga bron!
Hjälp Donald laga bron!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Kate's kommentar: Ja, äntligen! det alla har väntat på! Det ska bli så roligt att få laga bron nu framöver. Något jag la märke till i texten om uppdateringen är stycket "Om du hjälper Donald varje dag denna vecka så kommer du få tillgång till Skördebygden på releasedagen!" Detta gav mig en tankeställare. Har vi egentligen fått ett riktigt realesedatum av SSO-teamet? De har aldrig sagt att realesedatumet är om en vecka. alltså den 23e oktober. Vi kanske får komma in på måndag eftersom att det stod "den här veckan" Men nu kan det ju också vara så att SSO-teamet uttryckte sig otydligt i texten men det kan ju vara någonting värt att tänka på ändå.
 
Vad tror ni?

Jag har köpt min första synas! :D

Idag så har jag köpt min första synas någonsin. Den dyker upp den 17e oktober kl 16.20.
Jag funderar även på att ta bort min reklam efter att min synas har visats. c:
 
 

Imorgon gäller det!?

Imorgon så är det onsdagsuppdatering och jag är väldigt säker på att de är uppdragen till södra Jorvik eftersom att de skulle komma en vecka innan. Alla har varit jättespända inför detta en väldigt lång tid men nyligen så har det blivit mer intensivt. I förra uppdateringen så kom det också en stor maskin till bron i moorland och det betyder förmodligen att man kommer att få hämta byggmaterial över hela Jorvik och de kan göra uppdragen korta och väldigt tråkiga om man till exempel bara får hämta en typ byggmaterial om dagen och sedan laga bron precis innan realesedagen. Många undrar också över alla de nya butikerna och hårsalongerna, Kommer alla butiker att vara öppna när vi blir insläppta? Eller kommer det bara att finnas uppdrag och landskap? I slutet av trailern så fick vi ju se en butik som hade stängt och där ingen jobbade. Så vi vet egentligen inte hur det kommer att bli.
 
Vad tycker ni om detta?
Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden!
 
 
 

Ponnyköp!?

Jag har börjat att få upp ögonen för den här lilla krabaten. Jag tänkte först inte köpa en ponny eftersom att jag inte ville ha en långsam häst. Men när ponny upprdraget kom så blev jag allt mer sugen på att köpa en ponny för att få XP'n. Jag funderade först på isabellen men insåg att jag redan har en som starthäst och att det kanske kommer större i framtiden. Men den lite nyare ponnyn  som jag inte gillade först har jag fakrist börjat att gilla mer och mer med tiden. Den är sjukt fin och jag är väldigt osäker på om jag ska köpa den. 
 
Vad tycker ni, Är det värt det?
 
 
 
 
 
 

Bloggtorka

Jag kommer inte på något intressant i nuläget att blogg om. Här får ni en redigerad bild på Missy. c:
 
 
 
 
 
 
 

Trött..

Idag så har jag jobbat hela förmiddagen och jag är ganska utmattad. Nu tänkte jag logga in på SSO och stänga dagens sprickor. Det kommer mer inlägg under dagen. Nu kan ni njuta av denna fula redigerade bild som jag gjorde när jag kom hem. :D
 
 

Hårredigering

Fick lust att redigera så de slutade med denna bilden.
Vad tycker ni?
 
 
 

Dagens fråga!

Själv så har jag gjort sprickorna varje dag sedan de kom! :D
 
 

Jag suger på att fiska.

Fiska är något jag verkligen är riktigt dålig på. har liksom alla mina fiskar kvar när mina vänner har fiskat färdigt. Jag kanske måste sluta med att göra massa andra grejer samtidigt som jag fiskar. Skärpning Kate! XD
 
 

Äntligen!

Man kan nu skriva "cola" och det är ju bra. :D Så det verkar som att SSO-teamet försöker så gott de kan med att hålla censuren uppdaterad även om det inte alltid håller. Kan bli sjukt irriterad på det ibland.
 
 

Intervju inför Skördebygdens öppnande!

Inför den stundande releasen av Skördebygden har vi intervjuat Marcus Thorell, Game Director på Pixel Tales som utvecklar Star Stable som svarar på lite frågor om det nya området!

Hej Marcus! Tack för att du tar dig tid och pratar med oss, vi har fått den glädjande nyheten att ett nytt område ska öppnas i slutet av oktober?
- Under sommaren och hösten har teamet arbetat intensivt med att färdigställa det nya området på ön Jorviks sydvästra hörn. Området kallas Skördebygden och där finns bland annat Jorvikstallet en efterlängtad plats som många av våra spelare har väntat länge på. Det känns väldigt kul för hela teamet att vi äntligen ska få öppna Skördebygden och vi hoppas verkligen att alla ska tycka att det är lika roligt och fint som vi gör!

Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden

Hur stort är det nya området egentligen och vad kan spelarna kan förvänta sig?
- Detta är den största enskilda releasen vi någonsin har gjort sedan spelet lanserades och det är oerhört mycket som ska på plats för att området ska fungera, och samtidigt bli till en riktigt bra spelupplevelse! Det är viktigt för oss att spelarna uppskattar det vi gör och att vi möter deras förväntningar. Spelarna kommer att få uppleva ett fantastiskt vackert bondelandskap med rustik bebyggelse som befolkas av en rad nya spännande personer. Spelarna kan redan nu (sedan förra veckans uppdatering) se på kartan i spelet hur stort det nya området är.

Skördebygden är fylld med nytt fantastiskt innehåll. Det finns massor av nya karaktärer att lära känna, mängder av nya fina byggnader att besöka, landskap att utforska och inte minst den anrika staden Jarlaheim. Skördebygden har även fått nykomponerad, stämningsfull musik. Redan från början får spelaren nya spännande uppdrag, en utmanande tävling, massor av affärer fyllda med nya saker, och mycket mer!

Oj! Det låter spännande! Kommer huvudberättelsen fortsätta här med?
- Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna. Exakt hur och när storyn fortsätter där ska vi inte gå in på nu. Men jag tror att en del av de spelarna som spelat genom alla existerande uppdrag i huvudberättelsen kanske har en liten aning om vad som kommer att ske där....

Nya området Skördebygden!
Nya området Skördebygden

Vilka spelare kommer att ha tillgång till Skördebygden?
- Till skillnad från när vi släppte Gyllenåsarnas dal (då man behövde vara level tolv för att komma in i området) har vi valt att alla som är Star Riders, och minst level fyra, får tillgång till Skördebygden. Detta för att så många som möjligt ska få uppleva allt det nya och fina som har gjorts!

Att det kommer uppdrag som spelarna måste utföra innan de kan komma till nya området kunde vi nästan gissa. Vi anar också att den trasiga bron över floden vid Nilmers högland är inblandad i det?
- Det stämmer mycket väl! Det kommer släppas en hel del roliga uppdrag som går ut på att reparera bron, som än så länge är den enda vägen till Skördebygden. För att alla som vill ska kunna nå det nya området på releasedagen kommer vi släppa de uppdragen redan veckan innan. Utför man alla uppdrag varje dag under veckan kommer man ha direkt tillträde till Skördebygden på releasedagen. Så kämpa på!

Så till sist, hur ser den närmaste framtiden ut?
- Vi ser fram emot ett nytt spännande år där Star Stable ska fortsätta utvecklas med nya funktioner, uppdrag, saker och fina hästar. Huvudberättelsen kommer också fortsätta och spelaren kommer märka att Linda, Alex, Lisa och Anne får mer framträdande roller. Vi vill inte säga för mycket men något stort är på väg att hända!

Tack så mycket för intervjun Marcus! 
 
Kate's kommentar: Nu är det nära, det vet jag bara! Väldigt roligt och shysst va SSO-teamet att alla Star riders från level 4 kommer att ha tillgång till det. Plus på det! Men jag hoppas inte att servern blir överbelastad och krashar som den gjorde med hästfunktionen.

Jobbat under dagen..

Jag har som sagt jobbat idag och därför så kom det tyvärr inga inlägg under dagen. Hoppas att de går bra med lite inlägg nu ikväll istället.
 
 

Så fin *-*

Den här hästen vill jag ha. Jag bara måste köpa den. Vill dock ha den bruna också så det kanske slutar med att jag köper den också.
 
Ska man köpa en andalusier eller vänta på SB?
 
 

Hästön?

Kan detta vara vår så kallade hästö som SSO-teamet pratade om. Undrar om vi kommer att få besöka den och se våra hästar beta och springa runt där.
 
 
 

Så fin! *-*

Funderar på att köpa den vita andalusiern, ska jag?
 
Vad tycker ni?
 
 

Andalusier och stall-utrymme!

Hejsan!
Andalusier har kommit till ön och antalet stallplatser i ditt hemstall har ökat i denna veckas uppdatering!

Nya hästar:
- Dessa tre vackra Andalusier har kommit till Vingården! Rid dit och kolla in dem! För att kunna köpa en Andalusier så måste du ha nått upp till level 8.

Vackra andalusier!
Vackra andalusier!

Stall-utrymme:
- Vi har ökat antalet stallplatser och du kan nu ha totalt 10 hästar i din ägo, 9 i hemstallet samt den man rider på för tillfället!

Kommer snart:
- Vi jobbar också på en ny funktion som går under arbetsnamnet Hästön. Tanken är att ni i framtiden ska kunna släppa ut era hästar på bete på den fina ön Hästön. Där kommer de få en välbehövlig semester och när du vill hämta tillbaka dem kommer de vara fräschare än någonsin! Du kommer också att kunna äga så många hästar som du vill och aldrig behöva sälja en häst för att de inte får plats i ditt hemstall! Det kan vara mycket jobb att ta hand om 10 hästar och vad passar inte bättre än att låta de hästar du inte rider så ofta åka på en härlig semester?!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
 
Kate's kommentar: Åh, de är ju sin himla fina! Man kan ju inte bestämma sig.. Superbra att de har ökat stallutrymmet med 2 platser och ett avslöjande av en funktion. Hästön verkar ju jättesmart. Det enda jag är lite beskymrad kring är att det kommer att kosta mycket star coins att skicka sina hästar dit. Men annars så tycker att uppdateringen har variit superbra!

Kakor tackar man aldrig nej till!

Rubriken säger ju allt. :)
 

2 snygga hästar

Sabbe kom och hälsade på när vi flummade vid Vingårdens köpe-stall. Visst är våra hästar de snyggaste på hela SSO? 
 
BTW: Nata skulle du köpa häst??
 
Ingen på bilden kunde stå still så den blev ganska speciell..
 
 
 

Caroline Winterdaugher

Caroline är en rolig svensk tjej som bloggar på engelska på en tjänst som kallas tmblr. Hon behöver lite mer läsare för att orka blogga och jag har bestämt mig för att hjälpa till lite på traven. c;
 
Caroline skriver roliga inlägg och hon är också väldigt duktig på att redigera.
 
Glöm inte heller att följa henne om ni själva har tmblr. Du kommer ni inte att missa ett endaste litet inlägg! :D
 
http://carolinewinterdaughter.tumblr.com/
 
 

Onsdag imorgon!

Imorgon är det onsdag igen och det betyder uppdatering. Det betyder också att idag är sista dagen för alla att fira SSO's 2års-dag. Så skjut så mycket raketer som möjligt innan det är försent.
 
Södra Jorvik är nära nu och alla väntar spänt. Kommer vi att få det här efterlängtade området i uppdateringen om två veckor som så många misstänker? Eller kommer vi att få södra Jorvik veckan efter? Både den den 23e och 30e räknas ju som i slutet på månaden. Men troligast så kommer vi att få södra Jorvik den 23e efterom att det förmodligen vara Halloween uppdatering den 30e. Den 23e kommer det förmodligen också att vara dubbla starcoins-helg.
 
På det här inlägget har jag 2 frågor som ni jättegärna får svara på.
 
Vad händer på uppdateringen imorgon?
 
 
När tror du södra jorvik öppnar?
 
 
 

Event med dbc!

Eftersom att det inte stod ngt event på shemat idag så drog jag och Nata igång ett spontanevent med frågesport. Det blev riktigt lyckat för att vara ett spontanevent och jag och Nata är supernöjda.
 
 

Ni väljer rubriken!

Eftersom att jag har svårt att komma på saker att skriva om så skulle jag uppskatta lite tips från er. Vad vill ni höra mina åsikter kring? Personerna som kom på förslagen jag väljer får en länk i ett inlägg.
 
 

Dagens fråga

Själv så har jag aldrig använt denna funktionen än, är det värt det?
 
 

Ge mig det här håret SSO!

 
 

Jag är ond..

När Södra Jorvik kommer så tänker jag använda mina soulrider krafter för att bränna ner detta stall med en av mina hästar inuti. Kan ni se vilken det är?
 
 

Whut?

Skulle lämna in ett lopp till Marley och jag flög såhär högt upp i luften. Fick sen farligt fall och skickades hem. o.o
 
Har detta hänt er någon gång?
 
 

Embereye (Elliot)

Namn: Embereye
Ras: Frieser
Kön: Hingst
Ålder: 6 år

Ny design!

Här får ni äntlligen den nya designen. Vad tycker ni om den? uppskattar all feedback jag kan få!
 
 
 
 
 

Fina huvuden!

Jag och esset blev så ivriga att vi ramlade ner under södra jorvik bron och fastande med våra huvuden i en pelare :D
 
 

Äntligen! :D

Nu har sso-teamet äntligen släppt ett realesedatum för Södra jorvik (skördebygderna)
Det kommer att bli så spännande och jag längtar så mycket! 
 
Tycker du att vi har fått vänta på södra Jorvik för länge?
 
 

Vampire Diaries

 Inatt så hade min favoritserie "The Vampire Diares" premiär för säsong 5 och jag har verkligen den här dagen! :D
Komma hem från skolan och glo på Tvd ^-^
Första avsnittet var jättebra och jag längtar verkligen till nästa fredag!
 
Är du ett tvd "fan"?
 
 
 

Förlåt..

Igår så hade jag inget internet eftersom att våran operatör fick tekniska problem som det inte kunde fixa innan 23:00. Därför så vart det ingen bloggning igår och min design kommer inte heller att komma upp idag. Hoppas det är okej för er ändå.
 
 
 

Södra Jorvik!? snart kanske..?

Idag efter uppdateringen så såg man att sso teamet hade gjort så att södra jorvik syns på kartan. Betyder detta att vi är nära södra Jorvik? Det var bara halva kartan som syntes och det skulle inte förvåna mig om de bara låser upp norra delen av södra jorvik. Hoppas verkligen att de ger oss mer information snart för när folk inte får veta något så blir det KAOS. Alla "diskuterar" om södra Jorvik i Global.
 
Tror du att vi får södra Jorvik nästa vecka?
 
 

Star Stable fyller 2 år!Hejsan!
Hipp hurra, Star Stable fyller 2 år idag! Det innebär att vi har haft Star Stable öppet i hela två år.

Mycket har hänt det senaste året, vi har bland annat släppt hästfunktionen, husdjur har kommit till Jorvik, ponnyer och många av andra fina hästraser har släppts, Championat har öppnats, och berättelsen om dig och Jorvik har fortsatt. Detta tycker vi är värt att fira!

Födelsedagspresent:
- Rid till närmaste brevlåda och kolla in din post, där ska en fin present finnas! När du loggar in får du också 200 Star Coins! Dessa två presenter finns tillgängliga till och med nästa onsdag den 9:e oktober så glöm inte bort att logga in innan dess!

Star Stable fyller 2 år!
Star Stable fyller 2 år!

Fyrverkerier:
- Fira ordentligt med fyrverkerier! Utanför Moorlandstallet, i Fort Pinta och utanför Silvergladebyn så finns det speciella fyrverkeri-stationer där du och dina vänner kan fyra av raketer tillsammans!

Födelsedagsbutiker:
- I Moorland, Fort Pinta, och Silvergladebyn finns speciella födelsedagsbutiker med fin fina Star Stable-prylar till väldigt låga priser. Skynda fynda, dessa butiker kommer endast vara öppna tills nästa onsdag!

Tack för att ni spelar och gör Star Stable till det bästa hästspelet någonsin!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
 
Kate's kommentar: Tack sso-teamet<3 det känns äntligen som att dom faktist uppskattar att vi spelar detta spel och att de ger tillbaka! superbra upptaering kan jag bara säga.

Onsdag imorgon!

Vad tror ni händer på uppdateringen!

RSS 2.0